Můj druhý domov:)

Je to teda zatim jen vysněnej domov, ale kdo řiká, že se spoustou peněz by se tam nedal zařídit letní byt, takovej malej prázdninovej domek:) Zaúkolovala jsem otecka, aby mi tam tu "mojí" krajinu snů vyfotil a patřične zdokumentoval, když už tam letos nemůžu bejt sama... DOufám, že hned příští rok si to budu moct vynahradit:)
Jeden z X hradů vyskytujících se v bezprostřední blízkosti kempu:)
Hrad č. 2 - pořád ještě jen zlomek z toho, co tam na těch kopcích je....
A zase jinej.... tady se akorát potvrzuje, jak se maj Francouzi odjakživa s Němcema rádi - takhle opevněný hranice(dřív to určitě bylo o ten kus posunutý) nemaj pro nic za nic:)Btw všiměte si vinice ve stínu pod hradem (je to blbě rozpoznat, chňápu:)) - takhel je to všude, úbočí kopce je zaplněný vinicema....
Tak fajn, přikládám detail vinice (pro ochmelky:))
Jedna z vesnic....těhletěch prdelek je ve vinařský oblasti hooodně moc, jsou třeba jen dva kilometry od sebe a v každý je vlastní vinnej sklípek nebo podobná zajímavost:D Netušim, jak se zrovna tahle vesnička jmenuje, ale a'ť je to třeba ta, kde je náš kemp - Danbach la Ville.
Jen tak mimo;musim uznat, že otecko fotit umí, což se prokazuje nejen na záběrech krajiny, ale i detailech šutrů:)
Mno, tohle už neni Alsasko, ale musim se pochlubit - náš včerejší úlovek, duha za barákem. S ptákem právě prolítajícím nad našimi hlavami (bez páchnoucích následků:))

Komentáře

Oblíbené příspěvky