La Dolce Vita aneb krásné babí léto:)

Konečně je zase hezky. A konečně zase po roce chodím denodenně ze školy s kapsami nabouchanými jak sysel - s minikrosnou na zádech a učebnicemi v ruce sbírám kaštany ve velkém:) Občas se teda sbírání zvrtne v infantilní válku o to, kdo koho trefí nevyloupaným kaštanem víc, případně do zneuctívání našeho slavného "komunistického" památníku v Lipovce (to když hážete kaštany do sochy a řehtáte se, když se trefíte onomu pohlavárovi do hlavy:-D) - ale to pouze v případě, že jste ve společnosti lidí choromyslných:) Seminářová procházka po historických Teplicích byla taktéž milá, brzy ukončená, tudíž jsme skončili sedíce na trávníku před naší jídelnou, údajně jako Alenky v říši divů:) A pro dokonalý dojem kolovaly Baruščiny srdcové a srdeční brýle mezi námi a vzniklo toto naprosto ujeté foto nazvané Ústavní modř.
Kaštan (15.5. - 24.5./12.11. - 21.11.) je prý plný dojmů a emocí. Mohu potvrdit, obzvlášť když je má svěřovat své milované Lípě, se kterou má tvořit ideální soužití:)Hm? Lípo lipová, dnes večer tě čeká Casablanca:-D a zítra trilobiti:)
A tak dny plynou a všechno se barví a času je málo. Na všechno. Ale jak řekla jedna osoba: stromy se mají opečovávat a má se s nimi povídat. Stromů je plný les, ale jen z některých se dá postavit dům. Ten zbytek je uvnitř prohnilý. Proto je dobré všímat si stromů a hlavně je taky nenechat uhnít. Obzvlášť, když se už na nějakém pár let staví. Byla by škoda nechat dům rozestavěný.
Pár lidí by také potřebovalo - Barušky R. oblíbený výraz - HEAD SHOT. Ale totální. A třeba dvojitej. HEAD SHOT, HEAD SHOT...tututututt. Ale jinak myslíme celkem pozitivně a dny si kazit nenecháme:)
Do Prahy zavítali Coldplay. Možná, že kdybych tušila, že je NĚKDO najednou taky poslouchá, třeba bychom se na ně také jeli podívat:) Ale nevadí, třeba se zase ukážou...People jsou prostě Yellow:)
Skvělá zpráva pro příznivce animovaných filmů určených nejen dětem: AniFest se z poloviny přesouvá do Teplic! Od letošního listopadu (20.-22.) tedy bude napůl v Třeboni a napůl v našich uhelných Teplicích. Toto má být pozvánka - takže ráda vás tam uvidím:)
A ještě jedno dobře myšlené varování: od října si začínám dělat řidičák. Upozorňuji proto na zvýšený stav nebezpečí na teplických silnicích (v mém případě i chodnících:)) a doporučuji po dobu do května příštího roku přepravovat se po městě zásadně hromadnou dopravou:-D

Komentáře

Oblíbené příspěvky