Marie, Julien a drobky (prozatím jen foto:))

Minulý prázdninový týden jsme s Vojtou naplánovali "big ekšn":-)Původní plán byl, že pojedeme kamsi k Bukové hoře, na rozhlednu a zkrátka projít východní část Českého středohoří.... Jenže počasí bylo na prd, takže jsme zůstali v okolí celkem blízkém - a opět, akce se spontánně změnila ještě v autobuse:-D Náhradním plánem totiž bylo dojet do Duchcova a odtamtud jít pěšky do Teplic, při cestě prolézt veškerej industriál a vyfotit to tam a zkrátka chodit, chodit, chodit a při té příležitosti třeba fotit....No, a v autobuse se rozhodlo, že "zapustíme" už v Jeníkově:)
U Vietnamců jsme nakoupili (teda, ten jakožedonut byl pěkně suchej a humusnej...a rybízovej šumák už asi měsíc prošlej:-D) a hned se vydali k potoku (či co to má být) v Jeníkově.
-
-
-
No a pak už jsme tedy pokračovali na naší cestě po industriálu...a kam jinam zaplout, než do lomu :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
No a pak už jsme opustili lom a viděli...PLAMEŇÁKY!!:-D
-
Jeden by nevěřil, jak mos může stojící labuť připomínat plameňáka:)
-
-

-
-
-
-
-
-
-
Během naší "poutě" byl dokonce natočen i film! Jmenuje se Marie, Julien a drobky a má...asi zhruba dvacet minut. Až bude zveřejněn na webu, najde své místo i tady:)
UPOZORNĚNÍ PRO RÝPALY na závěr:
Nejsem fotograf a fotky buď vůbec, nebo skoro neupravuju. Tááákže, fotím pro potěchu sebe sama, ne pro portoflio:) To teprve přijde (možná...)
Zbytek fotek : Galerie - Místa - Tůry a procházky - Marie, Julien a drobky (protoe ty fotky zmenšeně vypadají ještě děsivěji než normálně:))

Komentáře

Oblíbené příspěvky