Býk a rok 2009

Tak jsem se nechala inspirovat a něco si našla. A velice, ale opravdu VELICE jsem se pobavila....

Býci narození mezi 14. a 17. květnem by měli dbát o své zdraví a nepřepínat se. Nechte si udělat kontrolní vyšetření, stravujte se dle zásad správné výživy a hodně odpočívejte. Objeví se patrně psychická a také fyzická únava. Konstelace ukazují, že budete procházet obdobím zmatku a nejistoty. Vnější okolnosti patrně způsobí, že budete ztrácet naději a cítit se paralyzováni. Můžete zažít zklamání v práci, ve své kariéře, ale také v domácím prostředí.

Počátek léta může Vás život ovlivnit někdo, kdo znenadání vstoupí do vašeho života, Nemusí to být nový partner, ale někdo, kdo Vám přinese nový pohled na stávající záležitosti, Ostatně dostatek inspirace a touhy po svobodě přinesou právě letní měsíce.

V říjnu může přijít krátkodobé ochlazení ve vztazích a pocit osamělosti. Vše ale zmizí v listopadu. K netrpělivosti vás bude vyzývat prosinec, ale zde byste se měli držet zpátky a projevit Býčí trpělivost. Jen tak prožijete klidné a pohodové Vánoce.

Venuše vypovídá, že už začátek roku může být zajímavý. Jinak jste někdy příliš nejistí a vaše nervozita se přenáší na partnera. Především březen a červen bude problematický na rozchody. Pokud chcete rozvinout zajímavý vztah, vydejte se v květnu nebo říjnu k moři, potkáte zajímavou osobu pro delší vztah. Víc si vás oblíbí vaši rodiče, častěji je navštěvujte na venkově.

Dejte si pozor, abyste v únoru nepřijímali příliš mnoho antibiotik! Mohly by narušit vaši imunitu a funkci střev a průdušek. Zeleninu jako česnek nebo lilek a minerální látky užívejte pro posílení organizmu víc. Podle všeho se v květnu můžete cítit hodně šťasně, proto dost choďte na výlety.

Vaše pracovní přetíženost se ale může začít nelibě odrážet i na vaší tělesné schránce, čili čím dříve zbrzdíte, tím snáz se vyhnete problémům zdravotním. V lednu a únoru pozor na přemíru antibiotik, a když už nebude vyhnutí, tak si okamžitě po doléčení se těmito chemickými preparáty do svých jídelníčků zařaďte česnek, brokolici, lilek a potraviny s dostatečným množstvím minerálů.

Jediné, v čem byste měly být patřičně obezřetné, je přílišná vtíravost stran druhých, pro vás dosud neznámých lidí. Zvláště pak jedinců opačného pohlaví, protože není všechno zlato, co se třpytí, a vy si můžete být na více jak 90% jisté v tom, že se na vás tyto existence budou lepit více, než kdy dřív. Užívejte si to, to ano, ale v žádném případě nejděte dál…
-
Ha. ha. ha. ha.

Komentáře

Oblíbené příspěvky