Poslední týdny vizuálně


Opravdu, ale opravdu mě nebaví stále kvůli blogu zmenšovat všechny fotky, které sem chci dát. Ale jelikož to zanedlouho budou tři roky, co tento blog vedu, měla bych sem zase po dlouhé době nějaké dokumentační dát ( k porovnání):-) Takže, protentokrát se přemůžu a zmenším jich co nejvíc...
Začnu zcela nepochopitelně od nejnovějších:-D
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
- To byla první série, nafocená při včerejší procházce po Teplicích... zaměřovala jsem se hlavně na tu "urbanickou" tvář, žádné lázně... fotky jsou tu na blogu v opravdu mizerné kvalitě, ty hranaté okraje a kostičky mě doopravdy vytáčí, takže v lepší (o něco) kvalitě v galerii - místa, nebo popř. na facebooku (ano, právě tam...ale tam se alespoň fotky mohou nahrávat v plné kvalitě).
-
Série č. 2 - pár fotek z vodáku... Vodák byla věc nezapomenutelná, rozhodně bych si to zopakovala znovu:-) kdekoliv, kdykoliv:-) A tyhle fotky vznikly zcela spontánně hned první den, kdy jsme se šly s Romankou inkognito projít podél kolejí, co vedly z našeho kempu, a objevily (za plotem...O:-)) tuhle krásnou obrovskou tatrovku. Samozřejmě, že jsme plot ignorovaly a vyřádily se tu:-)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tak, to byla část první - už mě doopravdy nebaví ty fotky zmenšovat:-)
Příště chystám fotky z narozenin a z výpravy do Dubí...snad už brzy;-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky