"Na tripu" s Romankou

To už tak bývá, že vám odpadne odpoledka a vy se to dozvíte až ten den. A teď co s volným odpolednem, když večer se zase musíte vrátit k učení? Stačí, aby bylo hezky (jakože pár posledních dnů je opravdu krásně) a abyste měli kamarádku, jako je Romanka (čili takovou, která neječí, když si umaže mikinu nebo ulomí gelový nehet:D) a která navíc má auto (a to potřebuje "vyvětrat":D). Pak je vymalováno :-)
Z původního plánu jít na nádraží a nastoupit do prvního vlaku, který pojede, kvůli časové tísni sešlo, takže auto bylo příjemným urychlovačem částic, rsp. nás. Daly jsme si kolečko v blízkosti Teplic - Kladruby, Lysec, Bžany, Hradiště, Ohníč, Světec, Hostomice, Želénky, Duchcov a zase Teplice - tudíž po místních "prdelkách", které ale nabízely dost zajímavá nově objevená zákoutí, ve kterých po člověku nebylo vyjma pár cyklistů ani památky :-) Škoda jen, že jsme se nedostaly do lomu nedaleko Hradiště... cesta vedla kamsi do pekel :D
Inu, stává se dost často, že člověk má dokonale prozkoumaný např. Egypt, ale už sotva ví, co má za humny - a že to stojí za to :-)
-
Romanka :-)
-
Romi :-)
-
nice one ;)
-
A co když z toho tunelu fakt vyjede vlak?
-
Tak to dopadá, když někam vyjedeme my dvě...:D
-
Vstříc vlaku? :D
-
Tak, a teď chvilka napětí...co vyjede z tunelu? :D
-
Tak tam jsme nedošly :D
-
Duchcov (spíš jak skandinávský jezero :D)
-

Komentáře

Oblíbené příspěvky