Tohle mi někoho připomíná...:-)

Hádejte, na koho pasuje tahle charakteristika?:D :D :D....celý Zazvorek, ne?
-Hlavně v těch negativech je to jak vystřižený z mýho portfolia :D
-------
Lidé tohoto znamení touží po seberalizaci, je jim dána přirozená možnost i potřeba uplatnit se v životě. Jsou vynalézaví, obratní a mají dobrou paměť. Komunikace je pro jejich život velmi důležitá, dokáží hovořit, někdy až přespříliš. Občas se druhý člověk v jejich přítomnosti ani nedostane ke slovu.

Mají spoustu talentů a velké množství nápadů. Je jim dána velká energie, kterou se však učí během svého života používat. Mnoho věcí započnou a jen některé dotáhnou do zdárného konce. Nové začátky a vylepšování jsou u nich zcela běžné. Chybí jim trpělivost, proto se jim daří ve společnosti s druhými, kteří jejich nápady dovedou do cíle. Drobné opravy je nebaví, oni raději vymýšlejí něco "velkého". Každodenní rutinní práce pro ně nejsou. To po nich nikdo nemůže chtít.
-----
anebo (obzvlášť teď při budování hnízda:D)
---
Bobr symbolizoval v mytologii především tvořivost, soběstačnost, šikovnost, práci pro druhé, užitečnost, radost z díla, ale i mírumilovnost a svobodu.

Byl zvířetem lunárním, vládcem vodního živlu, byl dáván do souvislosti s ženským principem, rodinou a životní moudrostí. Pro Indiány byl bobr důležitým posvátným zvířetem, ušlechtilým tvorem, jehož dovednost a um vyvolávaly respekt. Zatímco ostatní zvířata se většinou přizpůsobovala svému okolí, bobr byl v tomto směru výjimkou a aktivně přetvářel svět, ve kterém žil.

Lidé tohoto znamení jsou činorodí, chytří, prozíraví, svobodomyslní, laskaví a mírumilovní. Mají rádi své zázemí a bezpečí. Člověk- Bobr ví velmi dobře, jak postavit svůj dům, který mu slouží jako přístřeší, ochrana a zásobárna. Jeho činorodost mu je velmi užitečná při začátcích a pokračování nových projektů. Podporuje uskutečnění jeho myšlenek a snů a také poskytuje dostatečnou pružnost, která umožňuje změnu a růst. Tento člověk ví, že omezování je zkázou tvořivosti. Bobr mívá téměř vždy svůj názor. Jeho chování je různé, proto každý Bobra vnímá jinak. Nebezpečí pro Bobra je v tom, že je možná až příliš svobodomyslný.
----
Vezmu-li v potaz hlavně ty negativní věci, docela to sedí :-) I horoskopy občas nešlápnou totálně vedle...

Komentáře

Oblíbené příspěvky