Nebát se změn

Někdy je důležité riskovat. Někdy je důležité nebát se změn a toho, co přinesou, i když to ne vždy - a hlavně na začátku - není veselé a jeden by si všechno rozmyslel. Ale to je to, co nás popohání. Změny nám brání nudit se životem a v životě, usnout na "nižší" pozici, než na které člověku přísluší být, tlačí nás (leckdy proti naší vůli a nepříjemně) dál; až tam, kam je nám souzeno dojít.
V zazvorkově životě nastávají velké změny. Který vítr je přinesl, to ani za mák netuším, ale rozhýbal toho spoustu. Jeden den jsem se rozhodla ukončit svou existenci na sociální síti Atlas hub se slovy, že je třeba žíti, ne virtuálně existovati, hrát si na kamarádství s lidmi, kteří vás pak ani nepozdraví, dozvídat se o všech všechno, aniž bych chtěla a pak si kvůli tomu neměla o čem povídat naživo... Zkrátka člověk má dýchat čerstvý vzduch, být na sluníčku, venku, mezi opravdovými přáteli a povídat si s nimi o tom, co ho zajímá.
Nu a druhý den přišlo...přišlo něco velkého a krásného. A já Ti za to moc děkuju, ty víš. Zatím je to naše tajemství a to je taky krásné. A jednou jim to povíme...:-)
Je třeba skočit do života a třeba si trochu namlátit, je to ale lepší, než sedět a na život se jenom dívat, jen si na něj hrát... A že se člověk někdy sám některými činy pasuje do role asociála (což bohužel bez Atlasu hub trochu hrozí)? Pokud má společnost hodnotový žebříček orientovaný podle toho, kdo má jaké sociální sítě, není to společnost, do které je třeba patřit. Do které by vůbec byla chuť patřit. A že pak dělá nějaké blázniviny, díky kterým opět bude označen za pošuka? Nu což. Já to tak chci, já to tak vidím.
-

Komentáře

Oblíbené příspěvky