Netradiční narozeniny

Státnice jsou tu za necelý měsíc a vyřadit se na dva dny z provozu za přispění alkoholu se vážně nehodí. Tak což takhle si pouštět draha, když je venku takový vichr? Lepší ty narozeniny, které si užiju venku, než ty, které si nebudu pamatovat. A tak jsme vyrazili do kopců nad městem (resp. vlastně asi ještě ve městě) dosti večer a užívali si louky sami pro sebe.
Drak byl v tom větru jak mladý splašený bejček, občas bylo těžké udržet ho na špagátě a já se bála, aby se nám neurval. Škoda jen, že je nějaký nevyvážený a po chvíli se stočí na jednu stranu a poroučí se k zemi. Přesto se nám dařilo pustit ho dost vysoko a udržet ho nahoře dlouho. Až mi to chvílemi připadalo jako provokace - nad námi se začaly honit prapodivné temné mraky, v nichž ve své panické hrůze z bouřek vidím zásadně jen nebezpečí, a my je škádlili drakem na špagátě. Trochu jako z Burtonova filmu Frankenweenie (http://www.csfd.cz/film/236117-frankenweenie-domaci-mazlicek/), kdy chlapec stahuje blesky právě na draka.
Z fotek se zdá, že byl drak pořád na zemi, ale nám se opravdu dařilo držet ho vysoko! :-D Jenže to se bohužel špatně fotí...

-


-
-
-

-
-
-
-
-
-
-

Komentáře

Oblíbené příspěvky