Slovensko - za objektivem Martin V.

Tak jsem se tedy dostala i k fotkám od našeho milého pana docenta, tímto mu moc děkuji, jsou parádní. Případné úpravy jsou jeho práce, samozřejmě. A jelikož díky němu máme s Jendou alespoň nějaké fotky, bude to taková trochu sebestředná série...:-)


-
-

Tenhle fascinující prostor si žádá trochu vysvětlení. První večer jsme se v maličké skupině šli najíst/popít do horské hotelu. A to byl totální návrat v čase. U všech stolů seděli úplně stejní pánové, všichni pili totéž, v tom vcelku autentickém prostoru to vypadalo na rekreaci ROH nebo tak něco. My jsme seděli bokem a všechno to pozorovali jakoby za nějakou skleněnou stěnou - my jsme přišli jako vetřelci ze současnosti, zatímco u nich čas plynul nějakým svým tempem a zdálo se, že jakmile někdo z nás odejde na WC, najednou se ocitne na druhé straně, stejně oblečený, stejně popíjející a v jejich časoprostoru. Pak jsme vyzvěděli, že to je podnikové školení zaměstnanců válcoven...:-))
-

Tak kdo z nás půjde z kola ven, resp. zpátky v čase k zaměstnancům válcoven? Náš proužkatý tým to rozhodně nebude! :-D
-
-

-

-

-

Večer pokročil, podroušenost taky...:-)

-
-

-

-
(Tváře umouněné od popela, ale kominík to není, jasný pane!:-))
-

-

-

-

-

-

--


(..."A naše kapela se seznámila na drogovém večírku, když jsme se čerstvě potkali, jsme věděli za chvilku, že tohle naše spojení se okamžitě promění v nekonečné umění...":-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky