Zdraví vás Alice z papírový ulice

Tramtadadá!!!
Oznamuje se všem všem všem! 14.4. 2017 na Velký pátek se do říše divů narodila naše malá Alice, náš velikonoční beránek!
Měli jsme to letos ale pěkně vypečenou nadílku (ten náš "drobek" měl nakonec zcela nečekaná 4 kila...uff).
O porodu se raději rozepisovat nebudu, to je věc, kterou chci nadobrou vytěsnit ze své mysli. Popisovat, jaké boje svádíme i v šestinedělí, se mi také nechce, neb se nechci deprimovat pokaždé, když to budu číst. Každopádně holčička neměla jednoduchý ani příchod na svět, ani své současné první čtyři týdny života.Trochu bojujeme, trochu šílíme, po doktorech bohužel cestujeme ažaž, ale bezmezně tu naši malou zrzavou krasavici (ano, skutečně je zrzavá, ačkoliv se narodila tmavší, zrzne jí to čím dál víc a já jsem z toho naprosto nadšená) zbožňujeme a neztrácíme naději, že se vše po šestinedělí konečně v dobré obrátí a budeme si už jen užívat příjemné rodičovské starosti. Držte nám palce, ať se smůla už zlomí :-)
P.S.: člověk může počítat s tím, že se mu s dítětem změní život, jak chce, ale jakmile ho pak máte doma, převrátí se vám celej svět tak strašně naruby, že se na to připravit fakt nedá :-)


velikonoční nadílka...



pyšný tatínek...


...a pyšná maminka :-)



Už mi je malá postýlka!!








takhle hlídá maminka...



...a takhle hlídá tatínek! :-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky