Ze života Alice

Záplava miminkovských fotek nekončí. Jednak proto, že to mimino prostě zbožňuju, a jednak proto, že to je momentálně jediná náplň mých dní. Se s tím smiřte :-)

Alice svou existenci přesunula odtud... (foceno asi 5dní před porodem)


... o pár centimetrů výš :-)


Nejprve to byla taková malá vánočka...


...ovšem po dvou měsících se z ní stala zvědavá opice.






Dětský svět je obrovský byznys. Všechno pro mrňata je strašně drahé, a úplně nejvíc to, co nutně potřebujete. Naštěstí jsou i věci, bez kterých se dá obejít. Třeba takové ty plastové kolotoče a hrazdičky nad postýlku; buď jsou humpolácké, ošklivé, divně plastové nebo strašně drahé. A tak jsme Alici vyrobili vlastní z vařeček a věcí, co dům dal. Takže vznikla třeba tahle šibenice s oběšenou liškou, kterou pravidelně střídá šňůra s různými cingrlaty a kolíčky :-) Jí je úplně jedno, co nad ní visí, hlavně aby do toho mohla bouchat a civět na to.


Velmi záhy se ta prťavice naučila pěkně šklebit...





...a někdy se naopak tváří velmi důstojně.


Ovšem jakmile se nikdo nedívá, odkope svou pravou povahu - lenocha z největších lenošivých lenochů!


Alice je velmi společenské dítko a nejlépe se jí spinká tam kde je rozruch, mumraj, živá hudba, hlučný hovor. Ideální místo na odpočinek - festival. SItuace, kdy nejvíc řve - sama doma se mnou, když se musí dívat pořád jen a jen na můj ksicht :-D Přesto se snažíme postarat se o ni, jak to jen jde.











A samozřejmě je to miláček celé rodiny! :-)




Aktuální dávka miminních fotek byla vyčerpána. Uff.

Komentáře

Oblíbené příspěvky