10 let zazvorka!

Rekonstruujeme byt, a tak nemám příliš často možnost dostat se k internetu, ačkoliv materiálu na články je ažaž. Tak snad zase brzy.
Nicméně tahle zásadní událost si alespoň miničlánek zaslouží.

ZAZVOREK TOTIŽ SLAVÍ 10 LET OD ZALOŽENÍ!

Asi by mě tehdá nenapadlo, že to spolu potáhneme tak dlouho. Když ještě nemáte na krku ani tři křížky, je deset let podstatná část vašeho života. A obzvlášť když se trefí zrovna do puberty a těch nejcitlivějších let, kdy je člověk plný dojmů a emocí a má potřebu všechno to sdělovat světu. Nu, někdy je to zpětně moc zábavné počtení...
Za těch deset let se zazvorek stal úložištěm některých dnes už legendárních fotek, úložištěm momentálních rozpoložení a výlevů, zážitků, životních zvratů, přemetů a výskoků. Deník už si dávno nepíšu - zazvorek se stal takovým občasníkem, který mi jej vcelku dostatečně nahrazuje.
A i kdybych sem dávala jen jeden článek měsíčně, stejně si přeju, aby tenhle blog vydržel další desetiletku. Protože dvacet je dvakrát deset a to už je ve virtuálním světě slušný věk :-)

Velký dík patří Nebel, která mě k blogu tehdá přivedla! Ostatně i její blog právě slaví tohle památné výročí ;-)

A na závěr pro pobavení jedna z nejstarších fotek, co tu na blogu mám (vyloveno skutečně ze zapomenutých vod!) - myslím, že to může být tak červen 2006, konec ZŠ...


...a pro srovnání jedna z nejnovějších, magisterská promoce 2016. Kruh se uzavřel.:-)

Komentáře

Oblíbené příspěvky